Velkommen til Tante Pimpernell. Jeg heter Sigrun er 36 år og det er jeg som er tanten bak denne lille nettbutikken fylt med håndlagde produkter etter egne ideer og utførelse. Jeg elsker å finne opp nye ideer, sy, pusle, klippe, lime og sette sammen farger! Og ikke minst finne fiffige løsninger for ting man bruker i hverdagen! Alle produktene i butikken er håndlaget av meg hvis ikke annet er oppgitt.

I butikken finner du mye søm siden jeg er hektet på symaskin og fargerike tekstiler! Jeg tar også på meg mindre reparasjonsoppdrag på klær og andre tekstiler.

Mitt merke TigerPus - håndlagde katteleker med kattemynte er også designet og produsert av meg. Inntektene fra kattelekene går til dyrevernsorganisasjoner i Trondheimsområdet! Ikke bare fordi jeg elsker katter, men fordi dyrevelferd er en viktig sak og folkene som gjør denne jobben frivillig gjør en formidabel jobb!

Jeg lager også håndlagde kort i alle mulige variasjoner og farger på bestilling til de litt store anledningene i livet som dåp og bryllup!
Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål!

Du finner meg både på Facebook og Instagram, pluss en egen sysleblogg på Wordpress under samme navn som her: Tante Pimpernell

Hos Tante Pimpernell kan du så klart betale trygt med Paypal eller du kan Vippse tanten pengene for det du ønsker å bestille!
Kostnadsfri levering i Trondheimsområdet kan avtales ved bestilling!

Ta en titt rundt i hyllene da vel og se om du finner akkurat det du ikke visste du ønsket deg!